Műkincsvadászok George Clooney visszavonulás producer színészet filmrendező öreg karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elárulta, egyre jobban foglalkoztatja a gondolat, miszerint hátat fordít a színészetnek. Helyette más tervei vannak.

Öregnek találja magát a színészethez George Clooney. Az 52 éves sztár a Műkincsvadászok című legújabb filmjének londoni premierjén hintette el, miszerint a közeljövőben inkább a filmszakma hátterében folytatná tovább karrierjét.

Forrás: AFP/David Gannon
Igen izmos csajjal kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20131005-george-clooney-szinesz-uj-kedvese-allitolag-monika-jakisic-modell.htmlGeorge Clooney ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: csajozós listájára felkerült Monika Jakisic modell is.IntimEzért nem randizott Sandra Bullock Clooneyvalhttp://www.life.hu/intim/20130930-ezert-nem-randizott-sandra-bullock-amerikai-szineszno-george-clooneyval.htmlA színésznő szerint túlságosan hasonlítanak egymásra kollégájával, ezért nem lesz köztük semmi.IntimGeorge Clooney csődöt mondotthttp://www.life.hu/bulvar/20130928-george-clooney-csodot-mondott-batman-szerepeben.htmlEgykori Batman-beli teljesítményéről nyilatkozott George Clooney. A színész nem kímélte saját magát, kijelentette, katasztrofális volt a szerepben.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.