Szilágyi Maja lett a világ legszebb kislánya

Forrás: Origo -
Szilágyi Maja Festival Model & Talent World Little Miss Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korosztályában első helyezést ért el Szilágyi Maja a törökországi Festival Model & Talent World nevű gyermekszépségversenyen. 

Április 21-28. között rendezték meg a törökországi Antalyában a világ egyik legrangosabb gyermekszépségversenyét, a Festival Model & Talent Worldöt, amelyen 16 ország összesen 44 indulója vett részt. Magyarországot három versenyző képviselte: a 9 éves Szilágyi Maja, aki korosztályában első helyezést ért el, a 14 éves Hajdu Evelin, aki korosztályában harmadik lett, valamint a 17 éves Amanda, aki második lett és egy különdíjat is elhozott.

Forrás: Festival Model & Talent World

"A lányom alig egy éve kezdett komolyabban foglalkozni modellkedéssel, de már kiskora óta imád pózolni. Ez, és az idegenektől és ismerősöktől kapott sok dicséret ösztönzött minket arra, hogy nevezzünk a versenyre. Úgy tűnik, hogy megérte, nagyon büszke vagyok rá az első helyért" - nyilatkozta meghatottan Szilágyi Annamária, Maja édesanyja.

Forrás: Origo

"Ezen a megmérettetésen tilos volt a lányok sminkelése, mindenki a lehető legnatúrabb módon mutatta meg a szépségét és a tehetségét. Így talán még nagyobb eredmény, hogy idén ismét bebizonyítottuk: nem csak felnőtt, hanem gyermek kategóriában is szép eredményeket tudunk elérni. Nagyon büszke vagyok a három kislányra, remekül helytálltak" - mondta Bartalovics Ildikó a Festival Model & Talent World nemzeti igazgatója, aki hozzátette: legközelebb a június 25-29. között rendeznek Magyarországon gyermekszépségversenyt Little Miss Hungary néven. Innen egy világversenyre való kijutás lesz a tét.

A Little Missről

Az Egyesült Államokban évek óta nagy divat a gyermekek számára megrendezett szépségverseny. Már egészen pár hónapos kortól elkezdik edzeni a résztvevőket, akik 6-8 évesen profi modell-allűrökkel rendelkeznek. Hazánkba 2005-ben tört be ez a hullám, azóta rendeznek itthon is ilyen jellegű versenyeket, amelyek hangulatába Kallos Bea 2013-as fotóriportja enged betekintést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.