A cicik igen, a kismacskaégetés nem zavarja a Facebookot

Forrás: Thinkstock -
Facebook állatkínzás macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agresszív vírusvideó terjed a Facebookon, amiben egy kismacskát gyújtanak, ám a közösségi oldal szerint ez nem minősül agresszív tartalomnak. Hogy honnan tudjuk? Többekkel együtt kolléganőnk jelentette az esetet és választ is kapott, amely szerint "a bejelentett videó nem sérti a közösségi alapelvekben foglaltakat". 

"Én ettől fizikailag rosszul lettem. Nem tudok magamhoz térni. Komolyan, néha elgondolkodom azon, hogy a Facebook mögött vannak-e valódi emberek, vagy csak gépek, programok tartják életben.
Egy macskás csoportban hívták fel a figyelmet egy oldalra, ahol olyan videót tett ki valaki, amiben felgyújtanak egy kiscicát. És ez az elejétől a végéig videózva van" - írta kolléganőnk.

Forrás: Origo

"Én úgy gondolom, hogy NEM mentség, hogy a videó fölé odaírták, hogy sajnálják a cicát. Maga az erőszakos tartalom megosztása a tilos. Szóval akinek van rá egy perce, az nyomjon egy bejelentést a videóról" - tette hozzá. Ezt mi is csak támogatni tudjuk.

Az ominózus videót itt láthatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.