Eltűnt egy fiatal lány Angyalföldről

Forrás: Facebook/eltűnt emberekért-megoszthatod -
keresés rendőrség eltűnés körözés nyom Angyalföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napja nem ment haza az a 12 éves kislány, akinek körözését kiadta a rendőrség. Szabó Zsuzsanna Ilona eltűnéséről édesanyja tett bejelentést.

A lány július 1-jén 10 és 11 óra között a XIII. kerületi Dévai utcai otthonukból távozott, azóta nem tudni, hol van – írja a Blikk. A kislány körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja és szeme színe barna. Íme, egy fotó róla:

Forrás: Facebook/eltűnt emberekért-megoszthatod

Eltűnésekor térdig érő, fekete színű farmernadrágot, rózsaszín 3/4-es pólót, fekete színű sportcipőt és rózsaszín hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, hívja a 06-1-236-2800 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.