testmozgás Dér Heni fogyókúra edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő fantasztikus formában van, pedig azt eszik, ami csak akar- írta a Bors.

Sokan figyelik irigykedve Dér Heni alakját, pedig az irigységnek ebben az esetben nincs helye. Heni megdolgozik azért, hogy szép legyen: hetente ötször napi másfél-két órát mozog.

Forrás: Dér Heni

Amikor egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy rendszeressé teszi a mozgást életében, igazából nem fogyni, csak izmosodni, szálkásodni akart, és hogy jobb legyen az állóképessége, amire nagy szüksége van a fellépések során.

Soha nem az volt a célom, hogy vékony legyek, hiszen nem a súlyfelesleg miatt kezdtem edzeni. A mozgással az állóképességemet szeretném növelni, és kétségtelenül ez a legjobb stresszoldó mód­szer. Heti négy-öt alkalommal más­fél-két órát mozgok a személyi edzőmmel, Andival. Egy remek funkcionális edzésformát talált ki nekem, ami kifejezetten az alakformálásra és a szálkásításra összpontosít – mondta el Heni, aki azt is hozzátette, hogy a sport mellett nincs szüksége önsanyargató fogyókúrára, azt eszik, amit csak szeretne. Bár arra azért ügyel, hogy elegendő vitamin és ásványianyag kerüljön a szervezetébe, mert a színpadi fellépések rengeteg energiát követelnek tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.