Az elavulás ellen küzd a Meztelen Kézenálló

Forrás: Facebook -
exhibicionizmus meztelen Budapest Meztelen Kézenálló fogyasztói társadalom Szabadság híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve utazik a világban egy férfi, aki nagyvárosok ikonikus pontjain ledobja a ruháit és tökmeztelenül kézenáll. Most a Daily Mail ezek közül szedett össze néhányat, az összeállításba mi is bekerültünk, ahogy a "névtelen pucér" pasi a Szabadság hídon mutatványozik.

Nem kicsit exhibicionista az a férfi, aki eddig 17 különböző országban mutatta meg kézenálló-tudományát és pucér hátsófelét a világnak. Sem a neve, sem a nemzetisége nem ismert, egyszerűen Meztelen Kézenállónak nevezi magát. Annyit azonban tudni lehet róla, hogy az "elavulás" ellen (azaz: mindent direkt úgy gyártanak, hogy legfeljebb pár éven belül ki kelljen dobni és újat kelljen venni helyette, amitől nő a cégek profitja és egyre több a felesleges környezetszennyezés) küzd, és reméli, minél többen felfigyelnek egyszemélyes mozgalmára.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.