Elhunyt Marian Seldes, Tony-díjas színésznő

Forrás: AFP/Andy Kropa -
halál színésznő díj Egyesült Államok nyilatkozat Marian Seldes Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas betegeskedés után hétfőn szenderült örök álomra a színésznő. 86 éves volt.

Október 6-án, hétfőn elhunyt Marian Seldes. A színésznő, aki többek között Robin Williamsnek és Kevin Kline-nak volt tanára, testvére közleménye szerint hosszas betegeskedés után, saját otthonában halt meg 86 évesen.

Forrás: AFP/Andy Kropa

Marian Seldes a Broadwayen debütált 20 évesen.Ötször is elnyerte az Egyesült Államok legrangosabb színházi díját, a Tony Awards-ot. A színésznő később több tévésorozatban, többek között a Szex és New Yorkban tűnt fel, – ahol Mr. Big édesanyjaként volt látható – és olyan filmekben szerepelt, mint a Mona Lisa mosolya, A látogató vagy a Truman. Nevét a Guinness Rekordok Könyve is megemlíti, mint „a legidőtállóbb színésznő."

Lesz folytatása a Szex és New Yorknak?

A sorozat kapcsán muszáj megemlítenünk: a hírek szerint a folytatáson gondolkodnak a Szex és New York film készítői. Még több infóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.