Autóbalesete után egy nappal már a vörös szőnyegen mosolygott David Beckham

Forrás: AFP/Justin Tallis -
gála David Beckham Brooklyn Beckham London vörös szőnyeg díjátadó autóbaleset Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sztárfocista szombaton karambolozott, vasárnap azonban már a vörös szőnyegen parádézott a nagyon aggódó Victoria Beckhammel.

Egy nappal az autóbalesete után máris a vörös szőnyegen találhattuk David Beckhamet. Az exfocista, akit felesége, Victoria Beckham kísért el a London Evening Standard díjátadójára, fiával, Brooklynnal igyekeztek haza a szokásos szombati fociedzésről, amikor egy figyelmetlen sofőr nekik száguldott.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A balesetet szerencsére mindketten megúszták kisebb sérülésekkel. Bár a szemtanúk szerint David vállát erős ütés érte, a vasárnapi eseményen láthatóan már jól volt – azért biztos, ami biztos, Mrs. Beckham szorosan maga mellett tartotta férjeurát és nem is akarta elengedni.

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

Fűszeres lányból divatikon

Victoria Beckham története nem az a tipikus hollywoodi tündérmese: a jómódú családból származó lányt már az iskolába is Rolls Royce-szal vitték. Az egykori Spice Girls tagjának nem mindennapi sztorijátide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.