Egy hatalmas aligátor ijesztgeti a népet egy golfpályán

Forrás: Facebook/Myakka Pynes Golf Club -
Florida kép ijesztő fotó állat golfozó hüllő Facebook golfpálya aligátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az englewoodi Myakka Pynes golfpályáján mostanában egyre többször bukkan fel egy közel 4 méter hosszú aligátor. És nem ez az első eset.

Te mit szólnál, ha egy kellemesnek induló golfozásodat egyszer csak egy közel 4 méter hosszú aligátor zavarná meg? A floridai Myakka Pynes nevű golfklub pályáin pontosan ez történt. A szóban forgó hüllő már a klub Facebook-oldalára is felkerült, fényképe pedig néhány nap leforgása alatt több ezer megosztást tudhat magáénak.

Forrás: Facebook/Myakka Pynes Golf Club

Hiába a képi bizonyíték, néhány kommentelő szerint mindez csak a Photoshop műve lehet, ám a floridai Englewood lakói állítják, egyáltalán nem meglepő, hogy egy hatalmas ragadozó élvezi a napsütést a Myakka Pynes golfpályáin.

A klub igazgatója, Mickie Zada a New York Daily Newsnak elmondta, volt már példa hasonló esetre, akkor egy körülbelül 4 és fél méter hosszú aligátor látogatott el rendszeresen az englewoodi golfpályákra, akinek a helyiek a Big George nevet adták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.