Hónapokig feküdt egy ágyneműtartóban a halott

Forrás: Thinkstock -
ágyneműtartó halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ágyneműtartóba rejtette cinkostársa holttestét egy férfi, miután meggyilkolta. A nő teste hónapokig feküdt ott, mire a rokonok rátaláltak. 

A vád szerint előre kitervelte és különös kegyetlenséggel ölte meg a férfi a nőt. A vádlott 2013-ban ismerkedett meg a 40 éves nővel, aki prostituáltként kereste kenyerét.

Forrás: Thinkstock

Megegyeztek abban, hogy rablásokból fogják fenntartani magukat. Még abban az évben, augusztusban Horvátországba mentek, ahol fizetés nélkül akartak elhajtani egy benzinkútról, de elkapták őket. Emiatt a nőt két hétig Rijekában tartották a horvát hatóságok. Amikor hazajött, összeveszett a férfival, aki sérelmezte, hogy nem vállalta magára a bűncselekményt, nem tagadta le, hogy ismeri őt, ezért ellene is eljárás indult -számolt be az Origo.

Úgy döntött, megöli a nőt, tervébe pedig szeretőjét is beavatta.

2013-ban szeptemberében, Gyálon tablettákkal elkábította áldozatát, megfojtotta, és szeretőjével együtt elrejtették a holttestet az ágyneműtartóban. A nőt rokonai találták meg 2014. január 30-án.

Pénteken kezdődött a gyilkosok tárgyalása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.