Újabb tragédia: futás közben hunyt el Sir David Frost 31 éves fia

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
szívroham műsorvezető Miles Frost Sir David Frost
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a Frost család: a napokban elhunyt az ismert angol médiaszemélyiség, újságíró, műsorvezető Sir David Frost 31 éves fia. 

Sir David Frost nevét Angliában mindenki ismeri: többek között rengeteg könyvet írt, és a legtöbb, világszerte ismert televíziós díjat elnyerte. Két éve, 74 éves korában hunyt el szívrohamban az MS Queen Elizabeth fedélzetén. Két évvel később fia, a mindössze 31 éves Miles futás közben lett rosszul, és nem élte túl a dolgot.

Sir David Frost Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Miles vasárnap a család nyaralóhelyén, Oxfordshire-ben indult a szokásos reggeli edzésére, állítólag remek formában volt, az égvilágon semmi baja sem volt. A fiú előtt nagy jövő állt: ő volt Sir David Frost és Lady Carina legidősebb fia, a jó hírű Etonban végzett, és ő volt a Frost Books egyik alapítója is. Barátai is családjai is értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen Miles különösen edzett volt: nemrég még egy félmaratont is lefutott Kenyában, ahol ráadásul a szervezet különösen igénybe van véve a hatalmas hőség miatt. Vilmos herceg is jó ismerőse volt Miles-nak, együtt futottak volna Kenyában, de akkoriban született György herceg, így Vilmos kihagyta a futást.

Túlterhelés edzés közben

Pár éve a budapesti félmaratonon is elhunyt egy fiatal férfi futás közben. A tragédia kapcsán a Life.hu annak járt utána, mire kell figyelni, ha ilyen mértékű terhelésnek tesszük ki a szervezetünket. A témában szakértőket és sportolókat kérdeztünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.