Senki sem adta át a helyét a 8 hónapos terhes kismamának

Forrás: Thinkstock -
hely utazás megalázó vonat terhes Manchester kismama Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves kismama, Mhari-Claire Doolan fél órát volt kénytelen állva utazni a vonaton, mert egy üzletember nem adta át a nő előre lefoglalt helyét, ráadásul a többi utazó sem segített rajta.

Hatalmas pocakkal, 8 hónapos terhesen utazott augusztus 26-án Birminghamből Manchesterbe a kismama, aki az utazás előtt helyjegyet vásárolt a vonatra, hogy véletlenül se kelljen állnia. Amikor felszállt a járműre, látta, hogy valaki ül a helyén. A kismama megmutatta jegyét az üzletembernek, aki szó szerint a képébe nevetett.

Forrás: Thinkstock

A nő teljesen zavarba jött a megalázó esettől, így nem is mert mást megkérni, hogy adja át a helyét. Mondjuk elég baj, hogy erre kérni kell az utazóközönséget. „Mindenki kerülte a tekintetemet, figyelmen kívül hagytak, mintha ott se lettem volna. A hátam és a lábaim is fájtak, féltem, hogy össze fogok esni. Fél óra után szerencsére felszabadult egy hely” – mesélte elkeseredve a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.