Döbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzsert

Forrás: Thinkstock -
ital alkoholmérgezés halál tinédzser allergia alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. 

Édesanyja és nevelőapja szerint csupán meg akarták leckéztetni a 16 éves fiút, amiért az utóbbi időben egyre többször járt el bulizni barátaival - írja a myfox8.com.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Ball vérszerinti apja alkoholista volt, és a szülők annak érdekében, hogy felhívják a figyelmét, milyen rosszul lehet lenni az alkoholtól, egy este leültették a fiút, és elkezdték durván leitatni - még az egyik barátját is áthívták magukhoz.

A lecke azonban tragédiába fulladt: a szülők annyi italt erőszakoltak Ballba, hogy alkoholmérgezést kapott, melybe később bele is halt. A testében a boncolás során a megengedettnél 7-szer nagyobb mennyiségű alkoholt találtak. A szülőket azonnal elfogta a rendőrség, a bíróság pedig 20 év börtönbüntetésre ítélte őket. Arról még nem döntöttek, hogy a fiú barátját is felelősségre vonják-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.