Ez lehetett az oka a Facebook tegnapi leállásának

Forrás: Thinkstock -
Facebook Tinder Instagram hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten is összeomlott néhány perce mindenki legjobb pletykapajtása, a Facebook, majd tegnap, azaz hétfőn másfél óráig kellett nélkülözni az oldalt.

Hűséges barátaival, az Instagrammal és a Tinderrel együtt leállt a Facebook. Mark Zuckerberg egyelőre nem tájékoztatta a közösségi oldalt használó több millió embert, hogy mi történt. Nagy valószínűséggel ismét újítottak valamit, ehhez volt szükséges, hogy egy kicsit "bezárjon" a Facebook.

Forrás: Thinkstock

Egy ideje automatikusan elindulnak a videós tartalmak az oldalon, ha görgetnek a felhasználók, ez pedig óriási adatforgalmat eredményez.

Akár ettől is összeomolhatott a szerver.

Ahogy ez általánban történik, sok facebookozó háborgott az internet többi fórumán, néhányan összeesküvés elméleteket szövögettek, az elégedetlenkedők nagy százaléka állítja, hogy az Európába érkező menekültek miatt állt le az oldal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.