Kertészkedés közben vesztette életét a 83 éves néni, akit megtámadtak a kutyák

Forrás: Thinkstock -
halál kutya támadás tragédia áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borsodi asszonyt kertészkedés közben támadták meg, esélye sem volt a túlélésre.

D. Gyuláné, vagy ahogy a monajiak ismerték, Anna néni csütörtök reggel petrezselymet ásni indult a házukhoz közeli üres telekre. Ott régóta foglalkozott növénytermesztéssel. Még most szerette volna elvetni a növényeket a várt esőzés előtt. „Akkor szaladt át három kutya, Anna néni védekezni sem tudott” – mondta a szomszédasszony a Borsnak. Anna nénit a szomszédos telekről átszökött kutyák támadták meg. A rossz kertkapu miatt régóta panaszkodtak az emberek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Most is remegek, ha rá gondolok. Igen, féltünk már ezektől a kutyáktól. És szörnyű, hogy senki nem volt, aki szegény asszonynak segíteni tudott volna, aki beavatkozott volna!” – mondja egy nő. A kutyák gazdája, a 49 éves H. G. csak akkor szembesült állatai tettével, amikor a munkájából hazaért. Az egyik monaji szerint többször szóltak a ház rossz kapuja miatt, de nem történt semmi – írja a lap.

A rendőrség az esetről azt közölte, csütörtök reggel 9 óra 45 körül történt a támadás. Közlésük szerint egy nagy testű kutya támadt az asszonyra, aki olyan súlyos sérüléseket okozva, hogy a helyszínen meghalt. A Bors információi szerint a rendőrség a többi ebet is befogta, és vizsgálják annak lehetőségét, hogy többen is támadtak az áldozatra. A gazda ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.