időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés időjárás légmozgás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi hidegfront után vasárnap már melegfront alakítja időjárásunkat; szeles, változékony idő várható. Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az ország délnyugati harmadán átmenetileg szakadozottabbá válhat a felhőzet. 

A vasárnap térségünket elérő melegfront hatására a hét utolsó napján sok lesz a felhő, ugyanakkor a többnyire borult ég miatt az enyhe levegő hatása nem igazán érvényesül. A hőmérséklet csúcsértéke azonban még így is megfelel az ilyenkor megszokottnak.

Forrás: Thinkstock

Elsősorban az északi területeken számíthatunk szórványosan esőre. Megélénkül a légmozgás, az ország északkeleti harmadán időnként megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 7 és 13 fok között várható, délnyugaton lesz enyhébb az idő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.