Megtámadtak egy futó nőt a Margitszigeten

verés Margitsziget támadás futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Facebook-posztban osztotta meg egy nő a szörnyűséget, ami futás közben, a Margitszigeten történt vele.

"Évek óta nap mint nap futom a sajat kis kilométereimet, akik ismernek tudják, ez az ami legjobban feltölt, kikapcsol, boldoggá tesz. Ma este is így indultam el a szokásos szigetköreimre, azonban nem hazaértem, hogy az öcsémet újra itthon üdvözölhessem, hanem a 13. keruleti rendőrkapitányságra, hogy kihallgassanak. Csupán a lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy ki tudtam szabadulni a támadóm karjai közül, de még mindig sokkos állapotban vagyok. Nagyon szépen köszönöm a segítséget az elottem futó srácnak, akit sprintelve pár száz méter után utolértem, és végül segített nekem. Nagyon kérek mindenkit: NE FUSSATOK ESTE EGYEDÜL SEHOL! Kérem osszátok meg a bejegyzésemet, hátha sikerül másokat megóvni a margitszigeti támadásoktól! Remélem, a tettest elkapják, mert rendkívül szomorú az, hogy ilyen megtörténhet kikapcsolódás közben, akár délután 4 órakor, hiszen már korán sötétedik. U.i.: a futást nem hagyom abba, de keresek egy jó kis edzőtermet" - írja a nő Facebookján.

Forrás: Facebook

A kivilágított futópályán rótta köreit, mikor egy férfi a sötétből rátámadott, és meg is sebesítette. Szerencséje volt, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy ki tudjon szabadulni a férfi karjából.

Celine Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárathttp://www.life.hu/news/20151123-hetfotol-ujra-kozlekedik-minden-del-budai-villamosjarat.htmlHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. News--Néhány hónapja volt a leszerelésig a Párizsban lelőtt rendőrkutyánakhttp://www.life.hu/news/20151123-diesel-a-parizsi-tuzharcban-lelott-rendorkutyanak-nehany-honapja-volt-hatra-a-leszerelesig.htmlElőször szólalt meg Diesel, a párizsi tűzharcban elpusztult eb gazdája. NewsOrigo"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20151123-eltemettek-a-kukoricaba-fulladt-kilenceves-kisfiut-denielt-a-nagymama-szerint-senki-sem-hibas.htmlEgy falu siratja Csiki Denielt. Családja néhány napja helyezte végső nyugalomra a kisfiút, akit november 3-án, édesapja munkahelyén temetett maga alá több mázsa kukorica. A testét Pécsett boncolták, szüleinek csak ezután volt lehetőségük eltemetni gyermeküket.News--Megint ölt a szén-monoxid: Anya és gyermeke a két áldozathttp://www.life.hu/news/20151122-megint-olt-a-szen-monoxid-anya-es-gyermeke-a-ket-aldozat.htmlSzén-monoxid-mérgezés okozta egy Kecskemét közelében élő anya és kisgyermeke halálát. Az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. News--Jó hír! Száznál is több helyen nyitnak ki az üzletek a karácsony előtti hétvégékenhttp://www.life.hu/news/20151122-nyitva-tarthatnak-az-uzletek-a-negy-adventi-vasarnapon-karacsonyig-itt-tudunk-bevasarolni.htmlNyitva tarthatnak az üzletek a négy adventi vasárnapon, november 29-én, december 6-án, 13-án és 20-án. Országosan száznál is több üzlet döntött úgy, hogy november 22-én élj az ötödik, választható vasárnap lehetőségével.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.