Először tért vissza Párizsba a terrortámadás után az Eagles Of Death Metal

Forrás: Origo -
terrorista halál terrortámadás Bataclan Párizs Eagles Of Death Metal visszatérés merényletsorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bataclanban történt vérengzés után pár héttel újra a francia fővárosban van a kaliforniai banda.

Újra Párizsban van az Eagles Of Death Metal. A rockbanda, amelynek Bataclanban adott koncertjén 89 embert lőtt le két terrorista a november 13-i merényleten, az eddigi fejtegetések szerint a U2 párizsi koncertje miatt tért vissza a francia fővárosban, amelyen előzenekarként lépett volna fel – utóbbit azonban maga a banda cáfolta weboldalán.

Forrás: Origo
Terrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.News--Újabb terrortámadás! Késeltek a londoni metróbanhttp://www.life.hu/news/20151206-ujabb-terrortamadas-nagy-britanniaban-harom-embert-keseltek-meg-a-londoni-metroban.htmlTerrorista indíttatású incidensnek nyilvánított a Scotland Yard egy késeléses támadást, amely szombat este történt a londoni metróban. Szemtanúk beszámolója szerint a támadó "Ezt Szíriáért kapjátok!" kiáltással megszúrt három utast, akik közül az egyik súlyos nyaksérülést, a másik kettő könnyebb sérüléseket szenvedett. News--A párizsi terrortámadás óta először szólalt meg érdemben az Eagles of Death Metal zenekarhttp://www.life.hu/news/20151119-a-parizsi-tragedia-ota-eloszor-szolalt-meg-az-eagles-of-death-metal-zenekar.htmlMég mindig elborzasztják őket a Párizsban történtek, de bíznak abban, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt. NewsOrigoTerrortámadás is történhetett Kaliforniábanhttp://www.life.hu/news/20151203-terrortamadas-is-tortenhetett-kaliforniaban-san-bernardino-i-szocialis-ellatokozpontnal.htmlA BBC tudósítója szerint az FBI vizsgálja, hogy terrortámadás történt-e a kaliforniai San Bernardino egyik szociális ellátó központjában.NewsOrigoEgy túlélő vallomása: „Túléltem a szeptember 11-i és a Bataclanban történt terrortámadást"http://www.life.hu/news/20151124-matthew-tulelte-a-szeptember-11-i-terrortamadast-es-a-parizsi-bataclanban-tortent-meszarlast.htmlA 36 éves Matthew New Yorkból költözött át Párizsba. Mindkét merényletnek tanúja volt, és mindkettőt túlélte. News--Kovács Katalin: "Az Olimpia lehet a legnagyobb célpontja a terrorcselekményeknek"http://www.life.hu/kult/20151125-olimpikonok-kovacs-kati-kammerer-zoltan-kovacs-koko-istvan-a-terrorveszelyrol.htmlMár kvalifikált, korábbi résztvevő, illetve Rióra esélyes olimpikonok mesélnek arról, félnek-e a világban uralkodó terrortól, és attól hogy az esetleg tönkreteszi a következő Nyári Játékokat. A videóból az is kiderül, tudnak-e olyan sportolóról, aki a terrorveszély miatt visszaadja a kvalifikációját. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.