Zidane védelmébe vette a szexbotrányba keveredett Benzemát

Forrás: AFP/Javier Soriano -
Zinédine Zidane focista Karim Benzema Franciaország csapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ-és Európa-bajnok focista szerint nem lenne bölcs döntés örökre eltiltani csapattársát a francia válogatottól, sőt, ha kell, ki is áll barátjáért a nyilvánosság előtt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Real Madrid játékosa beismerte, hogy közvetítő szerepet játszott csapattársa, Mathieu Valbuena elleni szexvideós zsarolásban. A botrány kirobbanása óta több politikus is kampányolni kezdett a sportoló ellen, sőt, sokan soha többé nem engednék játszani Benzemát. Mások, mint például a 43 éves világklasszis, Zinédine Zidane kiáll a sztár ártatlansága mellett, és elmondása szerint csak egy bűnbakot keresetek az ügyben - írja a Sport.

Forrás: AFP/Javier Soriano

"Várjuk meg, milyen döntés születik csütörtökön. Franciaország és Karim érdekében is remélem, hogy nem zárják ki a csapatból őt. Nagyon fontos tag, és véleményem szerint sportszerű játékos. Bízom benne, hogy hamarosan rendeződik a helyzete" - mondta Zidane.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.