élettársi kapcsolat francia elfogatóparancs rendőrség bántalmazás gyerekrablás zaklatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját.

A police.hu szerint a rendőrség továbbra is keresi Patrick Royer francia férfit, aki múlt hét kedden Szombathelyen brutálisan bántalmazta gyermeke édesanyját, Katalint, majd elrabolta kisfiát.

Forrás: police.hu

Royer ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, amivel a férfi feltehetően nincs tisztában: a Bors információi szerint közösségi oldalán próbál nyomást gyakorolni az asszonyra, üzenetekkel zaklatja, és képeket, illetve videót is tesz közzé közös kisfiukról.

A lap úgy tudja, a pár kapcsolata Royer bizarr szokásai miatt romlott meg: a férfi megtiltotta Katalinnak, hogy éjszakánként megszoptassa a gyermekét, mert zavarta a "motoszkálás." Továbbá azt sem engedte, hogy védőoltást kapjon a gyerek, mondván: az erőseknek erre nincs szükségük. A Bors megkereste Katalin jogi képviselőjét, dr. Magyar Gábort, aki ügyfele kérésére nem nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.