A két fejjel született indiai kisbaba tovább élt az orvosok jóslatánál

kétfejűség Születés India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei a születés pillanatáig nem tudtak a rendellenességről. Anyagi gondok miatt nem jutottak el ultrahangos vizsgálatra.

A két fejjel született indiai kisfiú szülei csak a kórházban értesültek arról, hogy kisfiuk rendellenességgel fejlődött, mivel nem volt pénzük az ultrahangos vizsgálatokra. A 28 éves indiai nő, Anita Tiwarit korábban már két egészséges gyermeknek adott életet, ezért érte meglepetésként a tragikus hír.

Forrás: Youtube

Az orvosok felkészítették Anitát, hogy valószínűleg csak néhány percig lesz életben a kisbabája, de nem így történt. Császármetszéssel segítették világra a kisfiút, aki 30 óráig volt életben, mielőtt légzési nehézségek miatt meghalt.

Az indiai városban gyorsan elterjedt a két fejjel született kisbaba híre. Az emberek csodaként ünnepelték a világra jöttét, és csodababaként tekintenek rá! Úgy gondolják, egy isten született benne újjá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.