Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mialatt a Megreccsen a szív című börtönben szerzett dalának felvételen járt, újabb szemlét tartottak Galambos Lajos birtokán. 20 rendőr és az áramszolgáltató emberei vonultak ki Boldogasszonypusztára. 

Lajcsit Boglárka hivta fel, hogy a rendőrök szemlére hivatkozva bebocsátást kértek. "Tudták, hogy nem vagyok otthon, még viccesen meg is jegyezték, hogy hallgattak a rádió­ban, ráadásul a 11 óriási szemléről, 11 óra 15-kor küldtek egy faxot az ügyvédemnek" – mesélte a Blikknek Lajcsi.

Forrás: RTL Klub

A napilap úgy tudja, rendőrök egy víztároló glóbusz tetején felfedeztek egy konnektort, és azt jegyzőkönyvezték.

"Az egyik saját telkemnek biztosítottam áramot a birtokomról egy hosszabbítóval. Ez szerintem nem ütközik semmilyen szabálysértésbe, de üzenem minden magyar állampolgárnak, hogy mostantól valamelyik szomszéd áramot kér, gondolják meg" - tette hozzá a zenész.

Lajcsi ügyvédje azt nyilatkozta, meg fogja vizsgálni a nyomozati cselekmény körülmé­nyeit, és ha az nem volt jogszerű, panasszal fog élni az ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.