Botrány! 70 nő vádolja szexuális erőszakkal a világsztárt

Forrás: AFP/Stan Honda -
szexuális komikus zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymillió dollár ellenében védekezhet szabadlábon az ismert komikus, Bill Cosby, akit azzal vádol 70 nő, hogy megerőszakolta őket. A humorista mégis mosolyogva jött ki a keddi tárgyalásról.

2014 novemberében jelentette 20 nő, hogy Cosby évtizedekkel előtte megerőszakolta őket, ehhez csatlakozott további 50 nő. Egy nő például azzal vádolta, hogy 1965-ben erőszakolta meg a humorista, de bizonyítékok nem voltak,

így a bíróság elutasította a vádat.

Forrás: AFP/Stan Honda

Egy másik nő azt állította, hogy 8 évvel ezelőtt a sztár a Playboy-villa egyik partiján erőszakoskodott vele, akkor volt a nő 18 éves.

A keddi tárgyaláson sem történt előrelépés, az ügyészség és a komikus ügyvédei próbálták szétcincálni egymás vádjait és tanúit – írja a dailymail.co.uk.

Egy vádpontban viszont bebizonyosodhat a sztár bűnössége: Andrea Constand ügyében kiderült, hogy

a tévés tablettákkal kábította el 2004-ben.

A vádak hallattán a komikus mosolyogva hagyta el a tárgyalótermet, következő tárgyalás március 8-án lesz.

Könnyekben tört ki Céline Dion férje megemlékezésénhttp://www.life.hu/news/20160204-celine-dion-enekesno-elsirta-magat-elhunyt-ferje-rene-angelil-megemlekezesen-las-vegasban.htmlElsírta magát az énekesnő férje, René Angélil megemlékezésén a Las Vegas-i Ceasar Palace Colosseumban. News--A médiahatóság megbüntette a TV2-thttp://www.life.hu/news/20160204-masfelmilliot-fizethet-a-tv2-egy-reklam-miatt-mediahatosag.htmlMásfél millót fizethet a TV2 egy reklám miatt, amit a Mokka a Nyár ízei című rovatának négy adásában is leadtak. NewsOrigoNemi erőszakkal vádolják John William Holland időjósthttp://www.life.hu/news/20160203-nemi-eroszakkal-vadoljak-john-william-holland-idojost.html A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta. News--Rejtélyes körülmények között tűnt el egy pomázi tinilányhttp://www.life.hu/news/20160203-noemi-eltunt-pomaz.htmlA rendőrség körözést adott ki Jánosa Noémi eltűnése miatt. A 15 éves lány múlt kedden egy orvosi rendelő előtt futott el, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigoMegdöbbentő! Saját lánya előtt taposta halálra egy elefánthttp://www.life.hu/news/20160202-elefant-taposta-halalra-a-gyanutlan-edesapat-a-csaladja-vegignezte-thaifold-tragedia.htmlA férfi éppen a vakációját töltötte Koh Samui szigetén, amikor a baleset történt. A család egy elefántos túrán vett részt, ami szörnyű tragédiával végződött. NewsOrigoMeghalt Ladislav Helge, filmrendező és forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/news/20160201-meghalt-ladislav-helge-cseh-filmrendezo-es-forgatokonyviro.htmlSúlyos és hosszú betegség után vasárnap Prágában 88 évesen elhunyt Ladislav Helge cseh filmrendező és forgatókönyvíró, a cseh film újhullámának egyik oszlopos tagja - közölte Jaromír Kallista cseh filmproducer újságírókkal. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.