A szexi focilegenda, Totti olyat tett, amin mindenki ledöbbent

Sergio Ramos foci Francesco Totti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francesco Totti, azaz a 10-es, aki profi pályafutása során csak a AS Romában játszott klubszinten, valószínűleg kedden lépett utoljára pályára a BL-döntő keretein belül, és méltó módon búcsúzott: a mezét riválisának, a Real Madrid-ban játszó Sergio Ramosnak adta.

Miután a Roma 2-0-ra elvesztette a keddi mérkőzést, a szárfocista bekéredzkedett a Madrid öltözőjébe, és előállt egy gyönyörű gesztussal. Ahelyett, hogy megtartotta volna a mezét, inkább odaadta riválisának, Sergio Ramosnak.

„Totti besétált az öltözőnkbe, hogy írjam alá a mezem és adjam oda neki. Óriási megtiszteltetés ez számomra, évek óta csodálom, igazi klasszis. Természetesen cserébe nekem adta a saját aláírt mezét, amit elteszek a gyűjteményembe” – mondta Sergio Ramos újságíróknak, kezében Totti mezével.

Forrás: AFP

Totti csereként a 74. percben lépett a pályára, és a jó eséllyel a keddi volt az utolsó BL-meccse. Az ikont hatalmas ovációval fogadták a rajongói, az ellenfél játékosai pedig már a beállásnál kezet fogtak vele.

„Totti minden elismerést megérdemel. Hihetetlenül sok évet áldozott a futballra, kifejeztük az iránta érzett tiszteletünket. Igazi példakép mindenki számára” – nyilatkozta Ramos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.