Széchenyi Fürdő Lukács Fürdő Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég felkerült a Business Insider Facebook-oldalára egy videó, amelyben a budapesti fürdők ékszakai bulijairól áradoznak. A felvétel ritkán látott nézettségnek örvend, már több, mint 2 millióan látták!

„Nemhiába hívják Budapestet a fürdők városának" - kezdi a Business Insideren nemrég megjelent cikk, amiben azt ecsetelik, hogyan is alakulnak át a budapesti fürdők hétvégi partihellyé.

Budapest's spa parties are total ragers

These weekly bath parties in Budapest’s ancient Roman spas are absolute ragers.

Közzétette: INSIDER – 2016. március 7.

A kisfilmben helyet kapott a Széchenyi és a Lukács fürdő is, és azt is kiemelik, hogy a bulikat nemcsak nyáron, de egész évben megrendezik.

A Lukács gyógyfürdő Forrás: MTI/Földi Imre

A videót a lap Facebook-oldalára is feltöltötték, az pedig mindent elárul, hogy eddig már több mint 2,3 millióan látták. Persze a kommentelők sem hagyták szó nélkül a videót. Egyikőjük megjegyezte, hogy már volt ilyen bulin, és nagyon élvezte, valaki pedig csak sajnálja, hogy bár itt járt Budapesten, de kihagyta a party-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.