applikáció sms üzenet részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy egy átmulatott éjszaka után kínos SMS-ek tömkelegét külted át egy általad szeretett személynek? Itt a megoldás!

Ismerős fogalom számodra a részeg-SMS? Egy-egy meggondolatlan pillanatban olyan üzeneteket kezdesz küldeni, melyeket nem sokkal később keservesen meg is bánsz. A Privates alkalmazás fejlesztői pontosan erre szerettek volna megoldást találni, és a jelek szerint sikerült is nekik.

Forrás: Thinkstock

Az app lényege, hogy visszahívhatod a kellemetlen üziket, ha visszaolvasva rájössz, hogy ezt mégsem kellett volna. Sőt!

Az alkalmazás automatikusan törli az el nem olvasott SMS-eket attól függően, hogy mennyire találja kellemetlennek a tartalmát.

Itt vannak az idei matematikaérettségi hivatalos megoldásai http://www.life.hu/news/20160504-mar-megtekinthetok-a-matekerettsegi-hivatalos-megoldasai-feladatok.htmlBár a diákok többsége elég optimista volt, a hírek szerint sokan elkeseredtek az eredmények láttán. News--Unatkozott a munkahelyén, most 110 milliót követel http://www.life.hu/news/20160503-110-millio-forint-karteritest-kovetel-egy-francia-ferfi-a-volt-fonoketol.htmlA francia férfi 280 000 font, vagyis több mint 110 millió forint kártérítést követel a volt főnökétől, mert szerinte túl sokat kellett unatkoznia a munkahelyén. News--9 éves kislányt zaklatott egy pedofil az anyák napi rendezvényenhttp://www.life.hu/news/20160503-pedofil-az-anyan-napi-unnepsegen-a-9-eves-kislany-teljesen-kiborult.htmlA kislány a tanárától kéredzkedett ki a mosdóba a fellépések közötti szünetben, ahová egy férfi is követte, és fotókat készített róla. News--Sokkoló! Kinyomták a Chelsea sztárfocistájának a szemét http://www.life.hu/news/20160503-kinyomtak-a-chelsea-sztarfocistajanak-a-szemet.htmlHétfő este botránytól volt hangos az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának záró mérkőzése, ugyanis a Chelsea–Tottenham-találkozó – amely 2-2-es döntetlennel ért véget – verekedésbe fulladt. News--Magyar tollasozó sportszerűségén ámul a világhttp://www.life.hu/news/20160502-sarosi-laura-tollasozo-sportszeru-gesztusan-amul-a-vilag.htmlSárosi Laura könnyedén megnyerhette volna a csatát, de ő úgy döntött, inkább segít az ellenfelének. NewsOrigoAz újítások mellett hibák is voltak a Tények műsorábanhttp://www.life.hu/news/20160503-tele-volt-hibakkal-az-elore-beharangozott-uj-tenyek.htmlHétfő este új műsorvezetőkkel és megújult díszlettel indult a Tények, de a remek startolás sajnos elmaradt, mert az újdonságok mellett állítólag hibákat is tartalmazott a TV2 híradója. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.