Szülők támadták meg a pesterzsébeti tanárnőt: ráncigálták, és ököllel ütötték

tanárnő bántalmazás Pesterzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ököllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután. A vita azért pattant ki, mert a szülők azzal vádolták a pedagógust, hogy az megverte a gyereküket.

Szülők bántalmazták az egyik pesterzsébeti általános iskola pedagógusát, állítólag azért, mert az megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek - értesült az RTL-Híradó.

Forrás: RTL Klub

Az iskola biztonsági kamerájának felvételén egyébként az látszik, hogy a dühös szülők először percekig kiabáltak a tanárnővel, majd a vita odáig fajult, hogy

az anyuka ököllel arcon ütötte a pedagógust,

aki ezután el akart menni, de ekkor az egyik férfi a hajánál fogva rángatta vissza. Végül egy másik pedagógus segítségével sikerült szétválasztani őket.

Nemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--Letartóztatták a 17 éves szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20160530-bilincsbe-vertek-a-szepsegkiralynot-mert-nem-akart-tanulni.htmlA 17 éves Madison Cox szép és van egy kis sütnivalója is, annak ellenére, hogy a története nem sült el túl jól. A tinilány ugyanis nem akart iskolába menni, és végül a börtönben kötött ki. Kitalálod, hogy miért? NewsOrigoÖt éve halott férfi maradványait rejtette egy szardíniai lakáshttp://www.life.hu/news/20160527-ot-eve-halott-ferfi-maradvanyait-rejtette-egy-szardiniai-lakas.htmlEgy öt évvel ezelőtt elhunyt férfi holttestére bukkantak csütörtökön Szardínia szigetén.NewsOrigoTaylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Durva méhtámadás áldozata lett egy autó - A méhraj két napig követtehttp://www.life.hu/news/20160526-durva-mehtamadas-aldozata-lett-egy-autos.htmlEgy walesi nyugdíjas autóját túszul ejtették a méhek. Nem, ez nem vicc, bizonyítékunk is van rá! News--Ördög Nóra zokogásban tört ki kislánya miatthttp://www.life.hu/news/20160525-ordog-nora-zokogasban-tort-ki-kislanya-miatt.htmlÖrdög Nóra őszintén mesélt a Mici születése előtti három évről, amikor a próbálkozások ellenére sem esett teherbe. De nem csak erről beszélt, hanem a már kétgyermekes édesanyaként átélt örömkönnyes pillanatokról is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.