Fülöp herceg: "Minél öregebb leszek, annál kevésbé értékelem a születésnapomat"

Forrás: AFP/Rebecca Naden -
királyi család Fülöp herceg levél születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edinburgh hercege pár nappal ezelőtt ünnepelte a 95. születésnapját. Ennek alkalmából kapott egy kedves levelet, melyre nem is akármilyen válasz érkezett. 

John McNally édesanyja pont azon a napon született, mint Erzsébet királynő férje. Az idős hölgy egy bájos levélben köszöntötte fel az idős herceget, akit a hírek szerint nagyon meghatottak az alattvalója sorai. Mindenki meglepetésére Fülöp válaszolt Mrs. McNally levelére, sőt néhány vicces dolgot is belecsempészett a szövegbe - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Rebecca Naden

A levél tartalma a következő:

Kedves Mr. McNally,

Kíváncsi voltam, hogy tudja-e, mikor van a születésnapom. Örömmel látom, hogy igen. Minél öregebb leszek, annál kevésbé értékelem a születésnapomat. Boldog születésnapot kívánok Önnek is. Kérem, fogadja jókívánságaimat.

Üdvözlettel, Fülöp herceg

Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20160613-23-evig-racsok-mogott-lesz-a-lany-aki-megolte-az-anyjat-es-mostohaapjat.htmlVadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick. NewsOrigoMegnyitotta kapuit London első meztelenkedős éttermehttp://www.life.hu/news/20160613-megnyilt-london-elso-meztelen-etterme.htmlA vegán-paleo hullámot meglovagolva a Bunyadi nevezetű étterem egy újabb természetbarát opciót kínálva nyitotta meg kapuit az Ádám és Éva kosztüm szerelmeseinek. Tehát, ha nem akarsz zsákbamacskázni, irány a londoni étterem, ahol biztos, hogy megismerheted a randipartnered eddig rejtett oldalát! NewsOrigoBombát találtak az Infoparkban, kiürítették az épületekethttp://www.life.hu/news/20160613-infopark-bombat-talaltak-a-teruleten-azonnal-kiuritettek-a-helyszint.htmlFöldből kiásott bomba miatt ürítették ki hétfőn reggel az Infopark épületeit, tíz napja ugyanez zajlott le a területen. News--Még hideg van, de jön a kánikula: Ilyen lesz a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160612-meg-hideg-van-de-jon-a-kanikula-ilyen-lesz-a-jovo-het-idojarasa.htmlMost hideg van, pár nap múlva viszont kánikula lesz. Ezt nehezen bírja majd a szervezetünk.NewsOrigoMegerőszakolta, majd megölte 15 éves randipartnerét egy férfi http://www.life.hu/news/20160612-megeroszakolta-es-egy-teglaval-megolte-15-eves-randipartneret-egy-ferfi-amerikaban.htmlKayleigh Haywood pár hét beszélgetés után találkozott a 29 esztendős Stephen Beadmannel. Bár a férfi először kedvesnek tűnt, a lánynak mégis az életébe került a netes ismerkedés. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.