20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!

Forrás: MTI/Ruzsa István -
magyar válogatott foci EB 2016 foci EB Hősök tere foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.

Miután a repülőtéren Gera Zoltán, Király Gábor és Bernd Storck mondott köszönőbeszédet, a csapat elindult a Hősök terére, ahol egyenként szólították a színpadra a játékosokat, akik mindannyian hatalmas tapsot kaptak.

Közülük először Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szólt a szurkolókhoz.

Rendőri felvezetéssel érkeztek meg Fotó: Mudra László - Origo

"Nélkületek biztos, hogy nem sikerült volna. Rengeteg pozitív energiát kaptunk tőletek. Nagyon remélem, hogy büszkék vagytok ránk, és azt kaptátok, amit vártatok. Nem lehetünk elég hálásak azért, hogy ilyen katarzist okoztatok nekünk. Örülünk annak, hogy a futballunkkal sikerült összekovácsolnunk ezt a nemzetet. Magyarország a legnagyobb ország lett.”

Fotó: Mudra László - Origo

Arra a kérdésre, hogy mitől változott meg a magyar válogatott, Dzsudzsák így válaszolt: "A felkészülés nagyon jól sikerült. Minden meccset szerettünk volna élvezni az Eb-n, nagy ajándék volt nekünk az, hogy kijutottunk az Eb-re.

Nagyon sajnáljuk, hogy a támadófutballunk lett a vesztünk a belgák ellen.

Forrás: MTI/Ruzsa István

Dzsudzsák után Bernd Storck szövetségi kapitány állt ki a szurkolók elé.

Ez a csapat mögöttem a jövő csapata.

Fotó: Mudra László – Origo

Dzsudzsák Balázs a végén elmondta, hogy ez a siker a csapat elhunyt gyúrójának, Eisemann Lászlónak és kapusának, Fülöp Mártonnak is a sikere.

Az Origo képgalériáját a tegnap estéről itt találod.

DNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolójáthttp://www.life.hu/news/20160628-dns-teszttel-keresik-a-budapest-vi-keruleteben-megeroszakolt-keteves-kislany-bantalmazojat.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában.NewsThinkstockEgy legenda távozott: Elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20160628-elhunyt-bud-spencer-olasz-szarmazasu-szinesz-egy-legenda-tavozott.html86 éves korában meghalt Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek, és akinek olyan emlékezetes karaktereket köszönhetünk, mint például Piedone, Bambino, vagy Bulldózer. A hírt a Pedersoli család jelentette be a színész hivatalos Facebook-oldalán. NewsRia-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160627-igy-erkezett-haza-a-magyar-valogatott.htmlMegérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. News--Órákig körözött az a kígyó, aki tévedésből mindig a régi bőrébe bújt visszahttp://www.life.hu/news/20160627-harom-oran-keresztul-korozott-az-a-kigyo-aki-tevedesbol-mindig-a-regi-borebe-bujt-vissza.htmlÉrdekes dolog történt egy Alice Springs-i kígyóval, mivel miután levedlette az elhasznált bőrét, tévedésből vissza is bújt belé. NewsKirály Gábor és Gera Zoltán búcsúzhat a válogatottólhttp://www.life.hu/news/20160627-kiraly-gabor-es-gera-zoltan-lehet-hogy-otthagyja-a-valogatottat-a-ket-jatekos-megszolalt.htmlA magyar labdarúgó-válogatott két rangidőse, a 40 éves Király Gábor és a 37 esztendős Gera Zoltán nem kívánt arról beszélni, folytatják-e a válogatottban. NewsOrigoÜnnepel a főváros! Lezárják a Hősök teréthttp://www.life.hu/news/20160627-hosok-tere-itt-unnepel-majd-a-magyar-valogatott-15-oratol-lezarjak-a-helyszint.htmlA magyar válogatott délután 3 órakor indul haza Nizzából, és délután 17 órakor száll le a gépük a repülőtéren. Aki ünnepelni szeretne velük, az ma megteheti. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.