A köztévé időjárás-jelentésétől még a nagyinak is leesett az álla - Elrappelték az előrejelzést!

Forrás:MTVA/Penziás Nikolett -
MTVA időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés rap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiszünk a szemünknek! Rap és időjárás egy mondatban? Igen, az MTVA-nál megtörtént! Nézzétek csak?

Hihetetlen előadásnak lehettek szemtanúi azok, akik kedden elkapták az MTVA időjárás-előrejelzését. Vida Péter

rappelve világosította fel a nézőket a várható időjárásról.

Az biztos, hogy előadásával beragyogta az egész hetünket, bár ehhez háttérben táncikáló Rátonyi Krisztina is hozzájárult. Egy gyöngyszemet ki is emelnénk a performanszból:

Felsziki-szakadozik a felhőzet!

Győ­zi­ke is elhúzta a magyar fociválogatott nótájáthttp://www.life.hu/news/20160705-gyo-zi-ke-szivet-elrabolta-a-ma-gyar-fo-ci-va-lo-ga-tott-uj-feldolgozassal-rukkolt-elo.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe, ráadásul érződik a dalon, hogy a sztár minden létező tudását beleölte. News--Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Lebukott az aranyásó leányzó, de a jutalmát nem teszi zsebre - Videó!http://www.life.hu/news/20160705-kiderult-hogy-a-leanyzo-foglalkozasa-aranyaso-de-egy-eletre-megtanulta-a-lecket.htmlSokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak! NewsOrigoA világhírű vak jósnő előre látta Európa szétszakadását ishttp://www.life.hu/news/20160630-a-vilaghiru-vak-josno-elore-latta-a-europa-szetszakadasat-is.htmlBaba Vanga, akit sokan a balkáni Nostradamusként emlegetnek, annak idején a szír háborúkat, a „muszlim támadást”, emellett 1989-ben a 9/11-et is előre látta, sőt a Brexitet is megjövendölte. NewsOrigoTöröltek egy Budapestre tartó gépet az isztambuli merénylet miatthttp://www.life.hu/news/20160629-toroltek-egy-budapestre-tarto-gepet-az-isztambuli-merenylet-miatt.htmlAz Isztambul és Budapest közötti járat délután indult volna, ám a Turkish Airlines légitársaság törölte, az isztambuli merényletre hivatkozva. A többi járat viszont közlekedik a magyar főváros és a török nagyváros között. News--Két vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.