Milyen időre számíts a héten? Itt megtudhatod!

eső meleg időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igyál ma minél több folyadékot, mert ma még nagyobb meleg lesz, mint tegnap volt. Cserébe holnaptól jön egy kis enyhülés.

Kedd

A nap nagy részében folytatódik az igazi nyaraló idő, sok napsütéssel. Estétől aztán már kialakulhat frissítő zápor, zivatar. Megerősödik a déli szél, majd késő estétől északnyugatira fordul a légmozgás. Tetőzik a hőség: 32 és 37 fok közötti értékeket mérhetünk - főleg délkeleten számíthatunk forró (35 fok vagy annál melegebb) levegőre.

Forrás: Getty Images/Monkey Business/Monkey Business Images Ltd

Szerda

Hidegfront vet véget a hőhullámnak: hatására megerősödik, majd viharossá fokozódik az északnyugati szél és szórványosan záporok, zivatarok is kialakulnak. ÉNy-on már csak 20 fok körül, DK-en még 30 fok felett alakul a maximum.

Csütörtök

Erősen megnövekszik a felhőzet és szórványosan valószínű eső, zápor. Élénk lesz a szél. 20 és 27 fok közé gyengül a nappali felmelegedés. Pénteken, szombaton borongós, szeles, a sokéves átlagnál hűvösebb időre van kilátás. A csúcsértékek mindössze 19-25 fok között alakulhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.