Ez a férfi annyira leitta magát, hogy egy pláza tetején ébredt

Forrás: Thinkstock -
Másnap sör berúgás bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt hitted a másnapnál nincs rosszabb, akkor bemutatjuk történetünk főszereplőjét, aki berúgott és a sárga föld helyett egy bevásárlóközpont tetejére itta magát. 

Ezt a bulit sokáig emlegetni fogja az az angol férfi, aki miután megkapta új állását, elment a barátaival és legurított pár sört. A 27 éves Isaac Moore szombat esti mulatása olyannyira jól sikerült, hogy Cambridge egyik plázájának, a Grand Arcade-nak

a közel 23 méter magasban lévő üvegtetőjén ébredt.

Miután a vásárlók észrevették a tetőn heverő férfit, 11 üzletet azonnal kiürítettek, lezárták a veszélyesnek tűnő részeket. A tűzoltók hamarosan megmentették Isaacot, aki még a bulimámorban úszva, kissé értetlen tekintettel próbálta felfogni, hogy mi is történik. Szegény azonban a rendőrségen kötött ki, ugyanis előzetesbe került.

Halálosan megfenyegették George Clooneyt és feleségéthttp://www.life.hu/news/20160719-elkepeszto-halalosan-megfenyegettek-george-clooney-t-es-feleseget.htmlHatalmas bajba keveredett George Clooney és a felesége, Amal Clooney. Egy mentálisan sérült férfi ugyanis halálosan megfenyegette a párost. News--Magányos nyaralásra készül Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/news/20160719-egyedul-megy-nyaralni-keresztes-ildiko.htmlIdén egyedül indul vakációra Keresztes Ildikó, aki ezúttal Spanyolország helyett a horvát tengerparton piheni ki az eddigi hajtást. News--Isten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.NewsThinkstockLebukott az aranyásó leányzó, de a jutalmát nem teszi zsebre - Videó!http://www.life.hu/news/20160705-kiderult-hogy-a-leanyzo-foglalkozasa-aranyaso-de-egy-eletre-megtanulta-a-lecket.htmlSokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak! NewsOrigoMeztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.