Rokkantsági segélyt igényelt, miközben minden idejét az edzőteremben töltötte

Forrás: Facebook -
testépítő börtön csalás rokkantsági ellátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 64 éves férfi erőnléte a huszonévesével vetekszik, mégis rokkantsági segélyt igényelt. Megkapta, most pedig a büntetését is: rácsok mögé kerül.

Történetünk főszereplője, Malcolm Sherratt már megette a kenyere legjavát, de gyorsan le is mozogta a közeli edzőteremben, így olyan alkatra tett szert, amivel nem csoda, hogy

többször is elindulhatott a Mr. Universe versenyen.

Forrás: Facebook

Ezzel még nincs is gond, csakhogy Malcolm úgy próbált pénzhez jutni, hogy mozgáskorlátozottnak vallotta magát, ami az ő esetében hazugság és illegális. A férfi így mégis 8 év alatt több, mint 46 ezer fonthoz, azaz

közel 16 millió forinthoz jutott.

Forrás: Facebook

Valaki kiszagolta, hogy itt valami nagyon bűzlik, - akár egy haragosa, vagy a társadalombiztosító egyik alkalmazottja - mindenesetre a hatóságoknak is gyanús lett a dolog, így őrizetbe vették csalás miatt. Pénzbírság és börtön vár rá – számolt be a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.