Borkai Zsolt MOB-elnöke: "Jó magyarnak lenni Rióban"

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
riói olimpia RioLife2016 Borkai Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a riói olimpia félidejében értékelte a magyarok teljesítményét. Ahogy mondta, jó magyarnak lenni Rióban.
Forrás: MTI/Bruzák Noémi

"Nagyon boldog vagyok, hogy Katinka ilyen fantasztikusan úszott, a három aranyérméhez, az ezüstérméhez gratulálok. A világ legjobb női sportolói között van egyértelműen, ezt ki kell, hogy jelentsük.

Erősíti a magyar csapatot, és lendületet is adott a többieknek.

Az ő aranyérmei, az úszósport és a vívás sikerei vagy az atlétikai bronzérem mind-mind azt mutatja, hogy szélesedik ez a paletta, és valóban erőt tud adni a versenyzőknek arra, hogy akkor, amikor megszólítják őket, amikor jön a küzdelem, akkor képesek legyenek jól teljesíteni” - magyarázta a MOB elnöke.

Hosszú Katinka lendületet adott az egész magyar csapatnak Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

Borkai szerint bármerre jár, és látják, hogy a magyar felirat ott van az öltözékén, odamennek hozzá, és azt mondják, a magyar csapat fantasztikus. "Ott vagyunk az élmezőnyben, jó érzés magyarnak lenni. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jó rajtot vettünk, és bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz. Emelt fővel mehetnénk már most is haza, és szerintem a magyar olimpiai csapat még több éremmel, még több helyezéssel és sikerrel utazik majd haza Rióból.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.