Készülj az izzasztó napokra: igazi kánikulára számíthatsz!

meleg kánikula időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb kalória és koffein, több folyadék és ásványi anyag - ha szeretnénk egészségesebben átvészelni ezeket a napokat, jobb megfogadni ezeket a tanácsokat. 

Péntek

Többnyire derült, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. A keleti szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül alakul.

Szombat

Derült, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. A keleti szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.

Vasárnap

Derült, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.