Vége van a nyárnak: érkezik az esős, nyálkás idő

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst -
eső időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírünk van: eddig tudta tartani magát a nyári, kellemes idő! Ideje lesz elővenni a melegebb, vízlepergető kabátokat, ugyanis vasárnaptól eső és szél várható.

Napokkal ezelőtt beköszöntött hivatalosan a csillagászati ősz, de a nyár még tartotta magát, de hamarosan ennek is vége. Még pénteken kiélvezhetjük a kellemes időt, napsütés várható és meleg. 22 és 27 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst

Szombaton már felhős lesz az ég, de a nap még előbújik több órára is. A csapadék még elkerül minket, és a csúcshőmérséklet is kellemes lesz: 25 fok körüli! Vasárnap azonban elkezdődik az őszi, hűvösebb, szomorkásabb idő. Egyre többfelé növekszik meg a felhőzet, délutántól pedig szórványosan zápor alakulhat ki, főként délen, délnyugaton azonban zivatar is! Hidegfront érkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.