Horrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült van

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán -
ütközés Karambol Ferihegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hármas karambol történt vasárnap reggel  Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. 

Teljes szélességében lezárták a ferihegyi Liszt Ferenc repülőtérre vezető utat, miután a Csévéző utcai felüljáró közelében hármas karambol történt vasárnap reggel.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben összesen nyolcan sérültek meg: egy ember állapota válságos, egy súlyosan sérült, a többiek pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az egyik sérültet feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül - írha a Hírpress.

VV8: Szeretnéd kamerák előtt nézni, ahogy a fiad szexel? Ő megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-krisztian-es-mici-kapcsolatanak-a-fiu-edesanyja-orul.htmlHarcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". TV + Sztárok--Hajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-hajdu-peter-az-atvn-puzser-robert-a-hir-tvn-egy-musorsavban.htmlEgy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huItt tart most VV Dina és Lóri kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-valovilag-szereploi-dina-es-lori-magukra-tetovaltattak-a-masik-nevet.htmlMégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. TV + SztárokOrigoVALÓVILÁG: Krisztián bevallotta: szexfüggő volt - "Egy éve csak sz.patok" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161022-vv-krisztian-bevallotta-szexfuggo-volt.htmlVV Micinek vallotta be "titkát" Krisztián, akit korábban orálisan kielégített a lány. TV + SztárokOrigoA Mónika-show-ban szerepelt 14 évesen VV Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-monika-showban-szerepelt-14-evesen-vv-zsolt-aki-nevelointezetben-elt.htmlNem először szerepel a tévé képernyőjén VV Zsolt. Sok évvel ezelőtt a Mónika show-ba hívta el édesapját, hogy elmondja neki, amit amúgy nem mert. TV + SztárokOrigoLedobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gergely-robert-fiatal-parja-nemedi-varga-timea-szineszno-levetkozott-pasik-a-pacban-cimu-vigjatekban.htmlNémedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.