terrortámadás Amerika elnökválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titkosszolgálat és az FBI terrortámadás veszélyére hívta fel a figyelmet: attól tartanak, hogy az elnökválasztás előtti napon várható a merénylet.

Az elnökválasztás előtti napon terrortámadástól tartanak New Yorkban, Texasban és Virginiában is. A Szövetségi Nyomozó Iroda és a titkosszolgálat arra figyelmeztetett, hogy az al-Kaida jó eséllyel támadhatja meg hétfőn az amerikai lakosokat.

Képünk illusztráció Forrás: dreamstime

A New York-i és New Jersey-i kikötői hatóságok már korábban kaptak fenyegetést, a titkosszolgálat pedig már értesítette erről a terrorelhárító egységeket. A kiszivárgott információk Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) egyik a neve elhallgatását kérő tisztjétől származnak. Mivel mindkét elnökjelöltnek New Yorkban van a főhadiszállása, ezért nagyon komolyan veszik a fenyegetéseket, és megerősített lesz a rendőri készültség - adta hírül a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.