Ne most hétvégén akarjunk kirándulni, nem lesz jó idő!

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
eső időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem sokat kell aludni, és ismét eljön a minden héten várva várt hétvége, ám az időjárás sajnos nem lesz kegyes. Jobb, ha a kirándulós programok helyett valamilyen beltéri elfoglaltságot tervezel! Eső, hideg és erős szél várható!

Le kell mondanod a kirándulásról ezen a hétvégén, ugyanis az időjárás nem igazán kedvez majd a kültéri programoknak. Sajnos esővel, faggyal és erős széllel is számolnunk kell, főleg szombaton. Sokfelé erős, időnként viharos lesz az ÉNy-i szél, és ha ez még nem lenne elég, a Dunántúl magasabb részein havas eső, néhol hó is hullhat, ráadásul egészen estig borult lesz az ég.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Vasárnap kicsit jobb időre számíthatunk, nem valószínű csapadék, és a szél ereje is meglehetősen enyhül, azonban sokkal hidegebb idő várható. A nap első felében derűs lesz az ég, de sokfelé süllyed fagypont alá a hőmérséklet. Délután még felhősödésre is van kilátás, de legalább csapadék nem alakul ki. 5-6 fok körül alakul a maximum - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.