Szögre lehet akasztani a télikabátot: akár 18 fok is lehet!

Forrás: Thinkstock -
meleg napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a gyönyörű idő, ami a hétvégén elkezdődött. Télikabátra semmiképpen nem lesz szükség, napszemüvegre annál inkább!

Néhol ugyan volt enyhe csapadék a hétvégén, de összességében megörvendeztetett bennünket az időjárás. Szerencsére a kellemes időnek még nincs vége, csupán az ország néhány részén kell számítani ködre, pontosabban a DNy-i határszélen és ÉK-en, de a többi részen ragyogó napsütés várható ma. Eső sehol sem lesz. A melegfronti hatás folytatódik.

Szögre lehet akasztani a télikabátot: akár 18 fok is lehet! Forrás: Thinkstock

Kedden több órás napsütés, és kevés felhő várható általában, de az ÉK-i területeken tartósabban megmaradhat a köd. A szél élénk lesz, sőt a Dunántúlon erős lökések is lehetnek. A tartósan ködös tájakon 7, máshol 13 fok körüli értékeket mérhetünk. Szerdán azonban már sajnos nagyobb területen képződhet a köd, mely ÉK-en és DNy-on maradhat meg elsősorban. Máshol továbbra is sok napsütés valószínű. 10-11 fok közé csökken a hőmérséklet, de a párás tájakon 5 fok körül maradhat a maximum - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.