George Michael szeretője talált rá a halott énekesre

Forrás: AFP/MIGUEL MEDINA/Miguel Medina -
halál George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenhárom évesen, a karácsonyi ünnepek alatt távozott George Michael az élők sorából. A világsztár az otthonában, békésen hunyt el szívelégtelenségben. Szerelme elárulta, hogyan talált rá az énekes testére.

A karácsonyi ünnepek alatt hunyt el George Michael, mindössze 53 évesen. A világsztár halálát valószínűleg szívelégtelenség okozta, békésen, az otthonában hunyt el. Már azt is tudjuk, hogy álmában érte a halál. Az utolsó fotók is napvilágra kerültek róla, amin látszik, mennyire megváltozott, mióta utoljára a nyilvánosság elé állt. Az énekes jó pár kilót felszedett, a közeli ismerősei szerint pedig meglehetősen nyúzott volt az utóbbi időkben.

George Michael testére a szeretője talált rá Forrás: AFP/MIGUEL MEDINA/Miguel Medina

A világsztár halála minden barátját, zenésztársát és rajongóját megdöbbentette, de szeretőjének okozta a legnagyobb fájdalmat. Fadi Fawaz volt az ugyanis, aki rátalált a világsztár holttestére. A fodrászként dolgozó férfi a Twitter-oldalán osztotta meg, milyen érzés volt holtan látni szerelmét. "Soha nem fogom elfelejteni, hogy karácsony reggelén rátaláltam a társam halott, békés testére. Mindig hiányozni fogsz" – írta a férfi.

George Michael állítólag depresszióval küzdött az utóbbi időben, és kezeltette is magát egy hihetetlenül drága zürichi klinikán. Az exkluzív rehabilitációs központban körülbelül 98 millió forintba kerül egy egy hónapos tartózkodás. Az énekes számára természetesen nem okozott problémát az összeg kifizetése, de úgy tűnik, a kezelés nem hozott eredményt – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.