szilveszter időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Markáns hidegfront érkezik hazánkba a következő napokban. Fokozatosan hűl majd le a hőmérséklet, szilveszter éjjel akár -8 fok is lehet! 

Péntek

Párás, helyenként tartósan ködös idő várható, zúzmarára is számítani lehet. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A 0-5 km/h-s átlagszél mellett 10-20 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1 fok körül alakul.

Elő a sapkákkal! Forrás: AFP/2013 Getty Images/Spencer Platt

Szombat

Túlnyomóan borult lesz az ég. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A 0-5 km/h-s átlagszél mellett 10-20 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. Szilveszter éjszakára megérkezik a hideg: -2, -8 fokig csökken a hőmérséklet.

Vasárnap

Túlnyomóan borult lesz az ég. Párás, helyenként tartósan ködös idő várható, zúzmarára is számítani lehet. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A 0-5 km/h-s átlagszél mellett 10-20 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 fok körül alakul.

Az orvosmeteorológiai tájékoztatóért kattins ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.