szilveszter Hollywood rongálás vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki szilveszter éjjel gondolt egyet, és úgy döntött kicsit átírja a híres Hollywood feliratot.

Los Angeles és az amerikai filmipar leghíresebb felirata, szimbóluma, az óriás Hollywood felirat. Valaki azonban úgy gondolta, hogy átalakítja Hollyweedre. A "weed" szó a marihuána angol megfelelője.

A térfigyelőkamerák egyetlen tettest rögzítettek, akinek több indítéka is lehetett, így pontosan nem tudni miért tette, amit tett. Egyesek szerint a felirat megváltoztatásával azt ünnepelte a tettes, hogy 2016 novemberétől már szórakozás céljából sem tilos marihuánát fogyasztani. Egy másik magyarázat pedig az lehet, hogy pontosan 40 évvel ezelőtt, 1976. január 1-én valaki szintén ugyanezt a tettet hajtotta végre, így ennek a 40. évfordulójára cselekedett az elkövető.

A híres rapper, Snoop Dogg is megosztotta a képet a közösségi oldalán, és alá csak annyit írt: "Az én városom". Rendszeres marihuána fogyasztóként ő egyet ért a felirat megváltoztatásával.

they did it again! #itsLA to welcome the #newyear2017 #hollywoodsign #hollyweed #prankster #dannyfinegood

designboom magazine (@designboom) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.