A ragyogó napsütés mellett dermesztő fagyok lesznek

Forrás: Zirig Árpád -
időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is tartja magát a fagy, sajnos hiába várjuk az enyhülést, nem jön el. A kemény mínuszok mellett az egyetlen örömünk, hogy legalább kisüt a nap!

Ma még előfordulhat hószállingózás, főként az ország déli területein, de holnap ragyogóan tiszta időre számíthatunk. Nagyon azonban nem szabad örülnünk a napsütésnek, mert az idő nem lesz melegebb. Csütörtökön reggel zord hideg várható: -20 fok is lehet.

Jégzajlás a Dunán, Verőcén, a Dunakanyarban 2017. január 11-én Forrás: Zirig Árpád

Pénteken reggel már zúzmarás köd lesz reggel, eddig tartott a tiszta idő. Ráadásul nemcsak reggel. A köd mellett rendkívül hideg is lesz -21 és -10 fok közötti hőmérséklettel számolhatunk. Szombaton felhős és ködös lesz az idő, hószállingózás és zúzmara is kialakulhat. Dermesztő hidegre kell számítanunk. Vasárnap szintén hideg lesz, és zúzmarás köd, valamint ónos szitálás és hószállingózás is előfordulhat - írja a Köpönyeg.hu.

Szellemvadász állítja: egy báró lelkétől szakállat kapott ajándékbahttp://www.life.hu/news/20170118-szakallat-kapott-egy-lelektol-a-szellemvadasz.htmlSzellemvadász barátaival tett látogatást Andrew Alexander egy kastélyban, ahol készült róla egy fotó. Mindenkit megdöbbentett azonban az elkészült kép: a simaarcú férfinak ugyanis szakálla volt rajta. Andrew úgy gondolja, egy a kastélyban kísértő bárótól kapta a szőrzetet. NewsThinkstockRégen a légynek sem tudott volna ártani: Mára hidegvérű gyilkos lett a lányhttp://www.life.hu/news/20170117-egy-aranyos-kislanybol-lett-szadista-sorozatgyilkos.htmlA szülők értetlenül állnak az események előtt. Állításuk szerint gyermekük egy tündéri kislány volt, aki a légynek sem tudott ártani. Mára azonban a kegyetlen gyilkosok táborát erősíti. Hogy jutottak idáig? News--Megfojtotta a nőt, majd közösült a tetemével egy férfihttp://www.life.hu/news/20170117-megfojtotta-a-not-majd-a-holttestevel-kozosult-a-ferfi.htmlElképesztő történet látott napvilágot: egy férfi féltékenységből ölt, de ezután még meg is erőszakolta a holttestet. NewsThinkstock12 év alatt 500 gyereket molesztált a pedofil férfi Indiábanhttp://www.life.hu/news/20170117-az-indiai-pedofil-ferfi-12-ev-alatt-500-gyereket-molesztalt.htmlLetartóztatott a rendőrség egy 38 éves férfit Indiában, mert két gyermeket próbált molesztálni. Arra azonban a hatóságok sem számítottak, amit a férfi bevallott: azt állítja, körülbelül 500 gyermeket molesztált már az elmúlt 12 évben. News--Bizarr: démon végezhetett az ördögűző pappalhttp://www.life.hu/news/20170117-demoni-ero-vegzett-az-ordoguzo-pappal.htmlMalachi Martin rejtélyes körülmények között veszítette életét.News--Íme Shati, a házi baromfi http://www.life.hu/news/20170117-o-magyarorszag-legcukibb-hazi-baromfija-shati-foto.htmlA Pest megyei Dányban élő tyúk másfél éve egy keltetőben látta meg a napvilágot. Ma már viszont a házban él a gazdáival, sőt még az ágyra is rámehet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.