Síliftből egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában: súlyosan megsérült

Forrás: MTI/EPA/EFE/Felipe Trueba -
zuhanás sérülés Ausztria sílift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesett a síliftből és egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában. Összesen 7 métert zuhant, férje ennél szerencsésebb volt. Ő a védőhálóba esett.

Tapasztalatlan síelő volt a magyar házaspár, ezért történhetett meg a szörnyű baleset az ausztriai Stuhleck sípályán. A 29 éves nő és férje úgy döntöttek, hogy felvonóval mennek vissza a völgybe, de sajnos túl lassúak voltak. Nem tudtak időben kiszállni, a biztonsági korlátot is csak akkor nyitották fel, amikor a felvonó már újra elindult.

Sífelvonóból zuhant ki egy házaspár - Képünk illusztráció Forrás: MTI/EPA/EFE/Felipe Trueba

Sajnos a kezelő sem tudta időben leállítani azt, így a magyar házaspár kiesett. A férj a védőhálóra zuhant, ő szerencsés volt, felesége azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

7 métert zuhant, és egy éppen alatta elhaladó autó szélvédőjének csapódott.

Őt kórházba szállították, mivel többszörös törést szenvedett; meg is operálták - írja a Síelők.hu. Az autó sofőrje a szélvédő szilánkjaitól kisebb sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.