Agyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibe

Forrás: Instagram/Johann Ofner -
halál forgatás fegyver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe.

Johann Ofner épp egy jelent forgatása közben egy brisbane-i bárban tartózkodott, ahol a jelenet szerint többen elsütnek egy lőfegyvert.

A férfit mellkason lőtték, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A mentősök azonnal a helyszínre siettek, két órán át küzdöttek a 28 éves férfi életéért, ám nem tudták megmenteni, a férfi belehalt a lövésbe.

Johann Ofner Forrás: Instagram/Johann Ofner

A jelent forgatása közben más nem sérült meg, tájékoztatta a médiát Tom Armitt nyomozó, aki elmondta továbbá azt is, hogy egyelőre nem lehet tudni, milyen fegyverrel lőttek és azt sem állapították még meg, hogy éles vagy vaktöltény okozta-e a tragikus sérülést.

A Bliss n Eso együttes klippjének forgatása közben történt a baleset Forrás: AFP/Kristian Dowling

A klipforgatás közben a szóban forgó hiphop együttes, ami a Blis n Eso névre hallgat, nem tartózkodott a helyszínen, ezt a formáció menedzsmentje tudatta a rajongókkal egy közleményben. Mint kiderült ez a csapat Ausztrália egyik leghíresebb formációja, hatodik albumuk a közeljövőben kerül majd piacra. Egyik daluk, a Friend Like You című dalukhoz készült a klip, amikor a tragédia megtörtént-írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.