Magyar melegek lettek szexrabszolgák Miamiban

Forrás: Thinkstock -
homoszexuális szexrabszolga magyarok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal vádolnak két férfit, hogy magyar homoszexuálisokat dolgoztattak szexrabszolgaként Miamiban. 

Berki Viktort és Ács Gábort azzal vádolják, hogy megtévesztéssel csaltak külföldre két szegényes körülmények között élő magyar homoszexuális férfit, akiket később szexrabszolgaságra kényszerítettek: webkamerás élő szexben kellett szerepelniük.

A vádirat szerint a két bűnöző a gayromeo.com nevű oldalon ismerte meg a két rossz anyagi helyzetű férfit, akiknek azt ígérték, hogy kijuttatják őket a szegénységből. Ezt követően utaztak Amerikába, ahol az összes papírjukat elkobozták, majd szexmunkára kötelezték őket.

Megtévesztéssel csaltak külföldre két rossz körülmények között élő magyar homoszexuális férfit Forrás: Thinkstock

Berki eredetileg rendőr, ezért a titulusával visszaélve próbálta sakkban tartani az áldozatait. Azt álltotta, hogy aki nem engedelmeskedik, annak a családját az itthoni kollégái fel fogják keresni.

A két férfi végül Never Sleep Inc. néven alapított céget, és Floridában folytatták illegális és kegyetlen tevékenységüket, itt kapták el őket a rendőrök. Mindkét gyanúsított tagadja a vádakat, állításuk szerint a két meleg férfi pontosan tudta mire vállalkozik – írta meg a Miami Herald.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.