Szakadékba zuhant a magyar sportoló autója

Forrás: Facebook/Varga Cseppek Judo SE -
magyar sportoló baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örömhírt és a győzelmet egy váratlan baleset követte: egy jégpáncéllal borított útszakasz okozta a szerencsétlenséget. 

Január utolsó napjaiban rendezték meg Kecskeméten az Országos Judo Bajnokságot, ahol Szabó Frigyes is szerepelt, sőt meg is védte a címét. A 22 éves sportoló a helyszínen még kitörő örömmel fogadta a gratulációkat, ám néhány órával később komoly autóbalesetet szenvedett.

Szabó Frigyes az édesapjával utazott, amikor a baleset történt Forrás: Facebook/Varga Cseppek Judo SE

„Édesapámmal, egyszersmind edzőmmel autóztunk hazafelé Únyra, amikor Szomor és Máriahalom között egy jeges útszakaszon irányíthatatlanná vált a Ford Focusunk. Pedig semmiféle hibát nem követtem el, ám a kocsi mégis megállíthatatlanul sodródott az út széle felé, ahol egy nyírfa törzsén gellert kapott" – mesélte Frigyes.

Ezt követően egy 12 méter mély szakadékba zuhant az autó, a benne ülők nem tehettek semmit ez ellen. A jármű hosszanti irányban megpördült, majd négy kerékre érkezve csapódott be a földbe.

Mivel mindannyian használták a biztonsági övet, szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszták a balesetet. Az autó azonban hasznavehetetlen romhalmazzá törött – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.