Megvan, mikor tér vissza Liptai Claudia

Forrás: tv2 -
TV2 Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi 18. alkalommal megrendezett Story-gálán Liptai Claudia az Év kedvence díjat kapta meg, amit egy videóüzenetben köszönt meg.

A sztármami egyelőre minden idejét 3,5 hónapos kisfiának, Marcellnek szenteli. Korábbi posztjában őszintén mesélt arról, hogy annak idején, Panka lánya születése után hamar engedett a nyomásnak, és visszatért dolgozni, amit azóta is bán. Ezúttal viszont nem szeretné elkövetni ezt a hibát, és igyekszik annyi időt tölteni kisfiával, amennyit csak lehetséges.

A TV2 programigazgatója, Ökrös Gergely a Story-gálán elárulta, hogy természetesen a csatorna nagyon várja vissza Liptai Claudiát, ami nem véletlen, hiszen 1999 óta Clau emblematikus arca a tévének, számtalan sikerműsorral a háta mögött. Az pedig, hogy mikor tér vissza, csakis rajta múlik – számolt be a Blikk.

Liptai Claudia kisfiával, Marcellel pihen - Fotó!

Liptai Claudia előszeretettel mutatja meg rajongóinak, hogyan telnek a mindennapjai azóta, hogy a kisfia megszületett. Most egy igazán aranyos fotót tett közzé a műsorvezető arról, hogy szunyókál Marcell a mellkasán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.