Nem tudta megmenteni barátja Patrikot, belefulladt a Balatonba

Forrás: Thinkstock -
fulladás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a strandszezon, sajnos rögtön egy tragikus eseménnyel. A Balatonnál vízbe fulladt a 19 éves Patrik, aki barátaival utazott le a hétvégére a tóhoz. A másodfokú riasztás ellenére mentek be a vízbe, de Patrik már nem jött ki.

Kellemes kikapcsolódásnak indult a fiúk nyaralása, de tragédia lett a vége. A 19 éves Patrik barátjával és testvérével utazott a tóhoz, hogy kikapcsolódjanak, a másodfokú riiasztás ellenére mentek be a vízbe, hogy labdázzanak. A szél azonban egyre beljebb sodorta a labdájukat, követték, de kiúszni Patrick már nem tudott. Az egyik barátja próbálta megmenteni, de sajnos neki sem volt elég ereje. Ő is fuldokolni kezdett. A vízimentők az őt még ki tudták menteni, Patrikot viszont már nem.

Nem tudta megmenteni barátja Patrikot Forrás: Thinkstock

Abban az esetben, ha valaki érzi, hogy fogy az ereje, és nem lenne képes kiúszni a partra, forduljon a hátára, lebegjen a vízen,

Blikknek"Mindig tisztelettudó, rendes srác volt Patrik. A szülei különváltak, ő és a testvére az édesanyjukkal elköltözött Nagyatádra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.